Freelance boekhouder

noun_bookkeeping_1688294_2faadf

Freelance Boekhouder

Als kleine onderneming kom je soms op een scharnierpunt terecht, waar je de boekhouding wil uitbesteden door beroep te doen op een freelance boekhouder of een interim boekhouder. Wanneer het namelijk nog niet nodig is om iemand full time in dienst te nemen, maar het wordt te veel om het als zaakvoerder zelf te blijven doen, dan moet je een oplossing zoeken. Een parttime boekhouder – al dan niet op zelfstandige basis – kan dan een oplossing bieden.

Boekhouder gezocht op zelfstandige basis?

De administratie op orde hebben is de kern van een succesvolle onderneming. Stipte facturatie, opvolging van laattijdige betalingen, het vermijden van nalatigheidsinteresten,… zijn de basis van een winstgevend bedrijf.

een goede boekhouder is een betaalbare luxe

Wordt de boekhouding voor jou hoe langer hoe meer een berg waar je tegenop ziet?

Zie je op tegen al die paperassen en weet je niet meer welke regels nu weer wel of niet van toepassing zijn ?

Wil je je laten bijstaan door iemand die met je meedenkt over de groei van jouw onderneming en een groot deel van de administratie op zich neemt?

Als ervaren boekhouder kan ik een welbepaald aantal dagen per maand op jouw kantoor komen werken om al jouw activiteiten persoonlijk op te volgen en alle administratieve zaken regelen, zodat jij je kan focussen op je klanten. Jij hoeft je niet bezig te houden met het uploaden van facturen en documenten. Ik kom tot bij jou om als freelancer jouw boekhouding zelf ter hand te nemen. 

Boek vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek zodat we kunnen bekijken wat er precies moet gebeuren en hoeveel tijd hier vermoedelijk voor nodig is. Uiteraard kan dit gaandeweg steeds aangepast worden. Zo heb jij een deeltijds boekhouder in huis, zonder de bijhorende risico’s van een extra personeelslid. De boekhouding uitbesteden zal je terug de tijd en energie geven om verder te werken aan de groei van je bedrijf.

Ja, ik heb interesse. Hoe gaan we nu verder?

Boek via het contactformulier of per mail een gratis kennismakingsgesprek.

Ik bel je daarna op om een geschikt moment in te plannen.

Tijdens zo’n gesprek bij mij op kantoor of bij jou in de zaak, leren we elkaars business kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is om met elkaar samen te werken.

Ik geef je al meteen mee hoe ik je kan helpen en welk prijskaartje daar aan vast hangt.

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Volmondige 'JA'

Bij een volmondige “ja” krijg je van mij een opdrachtbrief waarin ik de wederzijdse rechten en plichten beschrijf en hoe de facturatie zal gebeuren.
Sta je aan het begin van je ondernemersavontuur, dan horen of zien we elkaar frequent om alles in orde te brengen.
Daarna sta ik op de afgesproken dagen bij jou op kantoor om de zaken in handen te nemen en jouw werk lichter te maken.

We nemen de tijd om samen te overleggen en mogelijke verbeteringen te implementeren en we zorgen voor een onberispelijke boekhouding.