noun_bookkeeping_1688294_2faadf

Boekhouder in Bornem & omstreken

Wie op zoek is naar een ervaren boekhouder, gaat meestal op zoek naar iemand in zijn eigen omgeving. Mijn kantoor is gevestigd in Bornem, maar mijn werkterrein breidt zich een stuk verder uit.

Zo werk ik als boekhouder in Sint-Niklaas, Temse, Boom, Mechelen, Puurs-Sint-Amands, Londerzeel, Willebroek en alle tussenliggende gemeenten en deelgemeenten. De afstand is namelijk geen enkel probleem, aangezien ik als zelfstandig boekhouder zoveel mogelijk digitaal werk via Dropbox of Google drive. Op die manier bezorg je mij al je facturen en belangrijke documenten: efficiënt én coronaproof.

Ervaren boekhouder nodig?

Je administratie op orde hebben is essentieel voor het succes en de groei van jouw onderneming, want dat betekent dat je een goed overzicht hebt over je eenmanszaak of je kleine onderneming.

Tegelijkertijd is dit een tijdrovende bezigheid waardoor jij minder tijd hebt om succesvol te ondernemen en je klanten te adviseren. Een betrouwbare boekhouder kan je heel wat zorgen besparen en zou zichzelf op jaarbasis terug moeten betalen door zijn goed advies. Dit is dan ook exact waar ik naar streef.

Hulp bij je boekhouding is geen overbodige luxe

Lijkt boekhouding voor jou een never ending story?

Zie je op tegen al die paperassen ?

Wil je je laten bijstaan door iemand die met je meedenkt over de groei van jouw onderneming?

Als ervaren boekhouder kan ik jouw activiteiten persoonlijk opvolgen en alle administratieve zaken regelen, zodat jij je kan focussen op je klanten. We zoeken samen naar de ideale oplossing die voor jou het best werkt. 

Een eerste gratis kennismakingsgesprek kan gemakkelijk online opgezet worden via Skype als je dat wenst. Bovendien werk ik, zoals eerder aangegeven, als zelfstandig boekhouder meestal digitaal via Dropbox of Google drive: efficiënt én veel minder paperassen. Jij stuurt mij op die manier al je facturen en belangrijke documenten toe. En één of twee keer per jaar kom ik bij jou langs om jouw dossier in detail te bespreken.

Ja, ik heb interesse. Hoe gaan we nu verder?

Boek via het contactformulier of per mail een gratis kennismakingsgesprek.

Ik bel je daarna op om een geschikt moment in te plannen.

Tijdens zo’n gesprek bij mij op kantoor of bij jou in de zaak, leren we elkaars business kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is om met elkaar samen te werken.

Ik geef je al meteen mee hoe ik je kan helpen en welk prijskaartje daar aan vast hangt.

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Volmondige 'JA'

Bij een volmondige “ja” krijg je van mij een opdrachtbrief waarin ik de wederzijdse rechten en plichten beschrijf en hoe de facturatie zal gebeuren.
Sta je aan het begin van je ondernemersavontuur, dan horen of zien we elkaar frequent om alles in orde te brengen.
Daarna spreken we minstens twee keer per jaar af. In ondernemingen met weinig veranderingen volstaat 1 afspraak per jaar.

Natuurlijk kan je er op rekenen dat ik je dossier persoonlijk opvolg en pro-actief met jou contact opneem bij een potentieel risico of als er zich nieuwe opportuniteiten voordoen. Zo’n afspraak kan ook online via Skype.
Aan jou de keuze.